Transport persoane Traunstein

article-image

Va oferim servicii de transport persoane in Traunstein cu microbuze si autocare de ultima generatie, menite sa satisfaca dorintele si exigentele dvs.

Traunstein este un oras in partea de sud-est a Bavaria, Germania si este centrul administrativ al unui district cu acelasi nume.

Cursele regulate de autocare pentru transportul persoanelor in Traunstein, isi au punctele de plecare din statiile licentiate a celor mai importante orase din Romania.

Traunstein a apartinut Bavariei din 1275. Inainte, a apartinut Salzburgului. La începutul secolului al XIV-lea, Traunstein a primit statutul de oras. Prin 1493, drumurile din oras au fost deja pavate.

 

Avantajul dvs de a beneficia de serviciile pentru transport persoane in orasul Traunstein, cu autocare sau microbuze, reprezinta cel mai ieftin mijloc de transport de persoane in Europa.

transport-persoane-Traunstein-germania

Biserica Oswald a fost reconstruita in 1501. In anul 1526 Lindlbrunnen a fost construit ca o completare a alimentarii cu apa a orasului.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Traunstein, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Grupurile de persoane a caror transport se face in orasul Traunstein cu autocare sau microbuze, beneficiaza de reduceri de pret.

Daca dispuneti de cateva minute, rezervarile online se pot face direct pe site-ul companiei noastre.

Rezevare bilet Romania-Germania
Comentarii

Nici un comentariu

Fi primul care sparge gheata!

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Trimite comentariu